image

Гарячі алкогольні напої у Харкові: де їх шукати?

Найліпшого часу для дегустації різноманітних глінтвейнів та грогів годі й чекати. Тому пропонуємо вам одягатися тепліше та вирушати на гарячий бар хопінг містом.

Braconnier bar

📍 вул. Сумська, 26

🍹 Медова груша та Гранатовий тодді

💰 всі по 70 грн.

В меню цього невеликого бару в самому серці міста 10 гарячих алкогольних напоїв з однаковою ціною, проте рекомендуємо звернути увагу саме на Тодді, що готують на основі бренді та гранатового соку, а також на Медову грушу, яка за смаком схожа на штрудель.

Some like it hot

📍 вул. Сумська, 71

🍹 Some like it hot та Dunken Pedro

💰 69-117 грн.

Фірмовий гарячий коктейль цього закладу полюбляє багато гостей – і в ньому дійсно ідеальний баланс м’яких смаків яблука і ванілі та міцності рому. А на тих, хто хоче розігрітися на 200%, чекає Педро – коктейль з віскі, хересом та червоним вином.

ZUZU brasserie

📍 пл. Конституції, 22

🍹 Raspberry або Tropical Punch

💰 всі по 99 грн.

В ZUZU взимку роблять акцент на різноманітні пунші та готують їх на основі джину із різними фруктовими пюре та лимонним фрешем – такий мікс підбадьорює та розслаблює за лічені хвилини.

Fabrika.space

📍 вул. Благовіщенська,1

🍹 Stargazing

💰 80-115 грн.

Вибір гарячих коктейлів тут невеликий, проте рекомендуємо спробувати найцікавіший – коктейль на основі Бехеровки з соєвим молоком, лаймом та романтичною назвою Stargazing.

Дедушка с татуировкой дракона

📍 вул. Ярослава Мудрого, 22

🍹 Смородиновий грог

💰 72-75 грн.

Дід завжди вмів готувати гарячі алкогольні напої, однак найголовнішим їх представником залишається смородиновий грог з ризьким бальзамом та чорним чаєм – і за ним хочеться повертатися знов і знов.

Білий налив

📍 вул. Сумська, 82

🍹 Пунш

💰 29 грн.

Щойно відкритий заклад із сім’ї ресторанів Дмитра Борисова приречений на успіх завдяки мінімальним цінам на алкоголь, в тому числі й на гарячий пунш, який можна взяти з собою.

Mr. Bourbon

📍 вул. Культури, 22В

🍹 Irish coffee

💰 80 грн.

Та будь-яка розмова про гарячі алкогольні коктейлі неможлива без ідеального Irish coffee. А головною кав`ярнею, де його готують дуже смачно, залишається саме Бурбон. Тож не зволікайте, вирушайте на прогулянку містом і зігрівайтеся найліпшими коктейлями та міцними обіймами.

Також читайте

Нова романтика: де відсвяткувати День всіх закоханих?

Гучних вечірок цього року не буде, але й просто посидіти з коханою людиною з келихом вина і підтримати заклади після локдауна – теж прекрасна ідея. Ми підібрали декілька нових і давно знайомих ресторанів із романтичною атмосферою. Osteria La Cantina 📍 вул. Сумська, 7 🔗 https://www.instagram.com/la.cantina.osteria/ Новий італійський ресторан – ідеальний вибір для Дня всіх закоханих. Приглушене світло, декілька затишних куточків та вид на неаполітанську піч, де рум’яниться ваша піца з бурратою та мортаделлою на двох – атмосфера для чудового побачення.

Ресторації

Куди полетіти з Харкова у період карантину?

Ми давно не писали про подорожі за межі України зі зрозумілих причин. Але сил сидіти вдома вже немає, кордони деяких країн відкриті, а вильоти з Харкова можливі не лише пакетним туром в Єгипет. Тому тримайте наші традиційні тревел-пропозиції з усіма необхідними посиланнями для організації самостійної подорожі. 🇹🇷 Кайсері 🎈10-15 березня (ср-пн) 💰 базовий бюджет подорожі: квитки на двох від 250 євро та від 115 євро за 5 ночей в готелі

Локації