image

7 порад від барбера

За останні декілька років слово «барбершоп» міцно закріпилося у нашому лексиконі, а сучасні українські чоловіки майже наздогнали дівчат у доглянутості. Дуже тішить, що слова «перукарня», «салон», «стрижка на дому» відійшли у вічність, до якої, ми сподіваємося, не буде вороття.
Не дивно, що у проекті для супер прогресивної аудиторії IT Loyalty, з’явився партнер барбершоп. Співпрацю у цьому напрямку ми розпочали з FIRM barbershop.

Хлопці одразу зрозуміли з ким мають справу та запропонували провести відкритий майстер-клас. Зібралися у затишному офісі ITOMYCH STUDIO, захід модерував ТОП- майстер FIRM Павло Цикало.
Запитань було дуже багато: починаючи з того, як мити голову та обрати майстра, закінчуючи філософією власного стилю. Ми занотували основні моменти, тож тримайте декілька порад від майстра.

1. Якщо похід до майстра займає 20-30 хвилин, то це «потокова» стрижка. Охайність це добре, але вона не є синонімом стилю. Професіонал має познайомитися з вами, дізнатися про спосіб життя, ваш настрій та побажання. Справжній профі в першу чергу має бути психологом, тому «свого» ви відчуєте.
2. Класна зачіска не має створювати проблем її власнику, у якій позі б він не заснув. Проте правило «мити голову щодня» відтепер має обмеження – ніякої сушки рушником! Це класна новина для твоєї дівчини, адже вдома з’явиться новий потужний фен.
3. Зараз існує безліч професійних засобів для стайлінгу. Вони розроблені з урахуванням усіх тонкостей чоловічої природи і суттєво відрізняються від жіночих. А це вже не дуже приємна новина для вашої дівчини.
4. Наступна порада для бородачів та вусачів. Щоб ваша рослинність на обличчі не виглядала як пакля, ні у якому разі не мийте ії гелем для душу або шампунем. Краще придбайте спеціальне мило чи інший засіб, у склад якого не входять сульфати.

5. Приборкати жорстке курчаве волосся допоможуть спеціальні зволожувальні бальзами. Якщо ти прагнеш мати густу ошатну бороду не гребуй маслами, вони нададуть об’єму та збагатять вітамінами.
6. Тобі пощастило мати густу красиву бороду. Щоб вона тримала форму напротязі усього дня, фіксуй її воском.
7. Найголовніше правило – не пропускай зустрічі з майстром. Робити корекцію та оновлювати стрижку потрібно вчасно. Для когось це раз на місяць, для когось частіше. Знайди свого майстра та місце, де тобі в першу чергу буде комфортно.

Закінчити цей матеріал хочеться цитатою Паші: «Тренд не є для мене показником стилю, так само татухи на руках майстра не є показником його професіоналізму, а правильний нахил зрізу визначає форма чола, а не нова зачіска Бекхема. Люди важливіше стрижок».

Шануйте себе та прагніть кращого у всьому!

Також читайте

Нова романтика: де відсвяткувати День всіх закоханих?

Гучних вечірок цього року не буде, але й просто посидіти з коханою людиною з келихом вина і підтримати заклади після локдауна – теж прекрасна ідея. Ми підібрали декілька нових і давно знайомих ресторанів із романтичною атмосферою. Osteria La Cantina 📍 вул. Сумська, 7 🔗 https://www.instagram.com/la.cantina.osteria/ Новий італійський ресторан – ідеальний вибір для Дня всіх закоханих. Приглушене світло, декілька затишних куточків та вид на неаполітанську піч, де рум’яниться ваша піца з бурратою та мортаделлою на двох – атмосфера для чудового побачення.

Ресторації

Куди полетіти з Харкова у період карантину?

Ми давно не писали про подорожі за межі України зі зрозумілих причин. Але сил сидіти вдома вже немає, кордони деяких країн відкриті, а вильоти з Харкова можливі не лише пакетним туром в Єгипет. Тому тримайте наші традиційні тревел-пропозиції з усіма необхідними посиланнями для організації самостійної подорожі. 🇹🇷 Кайсері 🎈10-15 березня (ср-пн) 💰 базовий бюджет подорожі: квитки на двох від 250 євро та від 115 євро за 5 ночей в готелі

Локації