
Де провести недільний бранч?
Залита сонцем тераса, гарна компанія і справжнє свято в тарілці – це для нас ознаки вдалого недільного ранку. Але де ж знайти таке свято у Харкові? Ось 5 наших улюблених місць для бранчу.
ZUZU brasserie
📍 пл. Конституції, 2⁄2
Час роботи у неділю: 10.00 – 23.00
Цього літа ми обираємо для недільних посиденьок саме ZUZU, а не його давно знайомого сусіда. Все завдяки чудовому літньому майданчику поміж пальм, а також можливості спробувати багато надзвичайних смаків в одній тарілці. Ранкове меню по неділях тут діє до 13.00, а столик краще забронювати заздалегідь.
Що замовити на бранч: смузі боул, круасан Париж-Нью-Йорк, яйця пашот з лахохами.
Loza Strekoza wine bar
📍 пров. Театральний, 11⁄13
Час роботи у неділю: 12.00 – 23.00
Дуже простий і саме тому один з найкращих літніх майданчиків у Харкові – лаконічні залізні стільці на бруківці посеред тихого провулку. Сюди додаємо м’яке ранкове світло, нове меню сніданків, ну, і яке свято без келиха білого сухого, для якого зовсім не обов’язково шукати привід?
Що замовити на бранч: омлет с грибами та трюфельним маслом, сирники зі сметаною та варенням.
Jord
📍 вул. Трінклера, 2
Час роботи у неділю: 10.00 – 23.00
Одне з найкращих та найсвітліших місць в самому центрі Харкова. У неділю до 13.00 Jord пропонує самостійно зібрати собі бранч – від 3 до 7 тарілочок – або обрати вже готовий варіант і отримати також еспресо або американо.
Що замовити на бранч: піцетта на поленті, покє боул з коричневим рисом і тунцем.
Immigrant fine diner
📍 пров. Грабовського, 4
Час роботи у неділю: 10.00 – 23.00
Хоч у назві й написано “дайнер”, але сюди приємно сходити і на бранч невеликою компанією. В оновленому меню Immigrant робить ще більший акцент на нестандартні страви з яйцями та десерти. По неділях Immigrant продовжує дію ранкового меню до 15.00, тож навіть соньки зможуть гарно провести час та смачно поїсти.
Що замовити на бранч: Turkish egg, Кускус Табуле, Vegan Oreo.
Mama Lama
📍 вул. Гуданова, 4⁄10
Час роботи у неділю: 09.30 – 23.00
Цей заклад готує прості страви на основі сезонних продуктів і дає гастрономічні поради прямо на сторінках меню. У неділю рекомендуємо зайняти тут столик біля великого вікна з видом та тиху вулицю та нікуди не поспішати.
Що замовити на бранч: чіа з мармеладом і кленовим сиропом, галета із запеченим шпинатом і козячим сиром.